Tuinkussens

Tuinkussens vind u bij Trazz Horeca. Binnen Trazz houden we ons bezig met het maken van weerbestendige lounge- en sierkussens op maat, zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt. Alle stoffen die gebruikt worden zijn geschikt voor buiten en dus waterdicht of waterafstotend.

Onze Tuinkussens kunnen uit een drietal schuimen bestaan, namelijk: polyether, koudschuim of quick-dry schuim. Bij de rugkussens kan er gekozen worden voor een mix van latex/dacron om zo een meer “ongedwongen uitstraling” te creëren. Voor een strak uiterlijk gebruiken we een van boven genoemde schuimvarianten. Indien er gekozen wordt voor een niet-waterafstotende stof, kunnen we de schuimvulling beschermen d.m.v. een ondoordringbare beschermingshoes.

Naast de eigen verkoop via onze website is het merk Trazz ook te vinden bij diverse verkooppunten in Nederland. Hier staat een aparte display en kan iedereen onze producten en mogelijkheden zelf ervaren zoals bijsteigerhoutlimburg.nl

Stof: Silverguard, kleur forest en champagne
Strakke look met piping en het Brand-logo is geborduurd
Bank van gebruikt steigerhout, op maat gemaakt door SteigerhoutLimburg die ook het bedrukken van de bank verzorgt heeft.Dit bedrukken kan op steigerhout gebeuren denk aan een tafel blad een tuin poster van steigerhout en nog veel meer mogelijkheden.

Trazz horeca bestaat alleen uit de beste en meest aparte stoffen. We hebben voor deze stoffen gekozen omdat ze stuk voor stuk bepaalde eigenschappen en kenmerken bezitten. Tevens is het ook mogelijk om onze kussens te bekleden met de stoffen van Sunbrella.

Offerte aanvraag?

Interesse in een van onze steigerhouten creaties? Vraag vrijlbijvend een offerte aan.

Aanvraag

Offerte aanvraag?

Interesse in een van onze steigerhouten creaties? Vraag vrijlbijvend een offerte aan.

Aanvraag