Steigerhouten meubels.

Steigerhouten meubels worden door ons kwalitatief en degelijk vervaardigd. Wij schuren de planken glad waardoor de steigerhouten meubels een echt unieke uitstraling krijgen. De planken die gebruikt worden bij Steigerhouten meubelen Limburg zijn ook al gebruikt op de steigers in Nederland wat de karakteristieke uitstraling aan de meubelen geeft. Echte mooie meubels uit Limburg voor in u tuin of in u woonkamer, zeer veel mogelijkheden met steigerhout kijk rustig verder op onze site voor meer inspiratie.

Steigerhouten meubels

Steigerhouten meubels. Levering

Wij verzorgen ook de levering in Limburg om u zoveel mogelijk van dienst te zijn en u niet zelf met de steigerhouten meubelen hoeft te slepen. Het leveren gebeurt na dat wij met u een afspraak hebben gemaakt waar en wanneer de meubelen geleverd moeten worden.

Steigerhouten meubelen. Gratis Offerte

Bij Steigerhouten meubelen Limburg kunt u een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen door het contact formulier in te vullen en te versturen. Vul hierop de steigerhouten meubelen of opdracht waar u interesse naar uitgaat in en u krijgt van ons een vrijblijvende offerte toe gestuurd zodat u deze kunt vergelijken met onze collega’s in het Noorden van het Land. Let op U kunt ook terecht in onze showroom om hier te zien hoe de afwerking is en om u vragen rechtstreeks te stellen aan een van onze medewerkers.

Offerte steigerhoutlimburg

Steigerhouten meubelen en maatwerk.

Alle unieke tuinmeubelen tuinset (buiten) en binnenmeubelen worden als maatwerk door onze meubelmakers gemaakt. U kunt ook uw eigen ontwerp voor een maatwerkmeubel maken bv. een tafel, bed, kasten, tv meubel, bureau, archiefkast, bank, tuinset, exclusieve loungebanken, loungestoelen of loungeset en deze door ons laten realiseren. In overleg met u leveren wij zo een meubel dat volledig voldoet aan uw wensen en dus opmaat worden geleverd. Hieronder enkele voorbeelden van meubelen opmaat gemaakt.

Steigerhout bedrukken.

Steigerhout meubelen kunnen worden bedrukt met een logo of een naam van u bedrijf. Wij doen dit al ruim 5 jaar en dit is een van onze specialiteiten.Het te bedrukken product kan zelfs een tafelblad of een schilderij van steigerhout zijn. Na het bedrukken kunnen wij de foto of het logo nog behandelen met een waterafstotende coating. Deze coating zorgt ervoor dat er geen water vuil of vocht in het steigerhout trekt  en dus door de coating langer mooi blijft.