Steigerhouten meubelen Heerlen.

Steigerhout meubelen Heerlen voor de mooiste en kwalitatief beste kasten, tafels, bedden en banken. Wij schuren de planken glad waardoor het een echt unieke uitstraling krijgen. De planken die gebruikt worden zijn ook al gebruikt op de steigers in Nederland wat de karakteristieke uitstraling aan de meubels geeft. Echte mooie kast, bank, stoel of bed nabij Heerlen voor in u tuin of in u woonkamer zeer veel mogelijkheden met steigerhout kijk rustig verder op onze site voor meer inspiratie.

Levering van meubelen.

Wij verzorgen ook de levering van de meubelen om u zoveel mogelijk van dienst te zijn en u niet zelf met de stukken hoeft te slepen. Het leveren gebeurt na dat wij met u een afspraak hebben gemaakt waar en wanneer de meubels geleverd moeten worden.

Gratis Offerte

Bij Steigerhouten meubelen Limburg in Heerlen kunt u een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen door het contact formulier in te vullen en te versturen. Vul hierop de opdracht in en u krijgt van ons een vrijblijvende offerte toe gestuurd zodat u deze kunt vergelijken met onze collega’s in het Noorden van het Land. Let op U kunt ook terecht in onze showroom om hier te zien hoe de afwerking is en om u vragen rechtstreeks te stellen aan een van onze medewerkers.

Wij leveren nu ook A kwaliteit kussens opmaat, dit is een van de sterke kanten van steigerhouten Limburg. De kussens worden opmaat vervaardigd. Kijk snel verder op onze site en zo kunt u rechtstreeks naar onze kussen leverancier om een afspraak met hun te maken.

Water afstotende coating.

Deze waterafstotende coating zorgt ervoor dat er geen vocht problemen kunnen onstaan. Het voordeel is dat door deze waterafstotende coating de steigerhouten meubelen in de originele kleur blijft dus niet donkerder verkleurd.

Offerte aanvraag?

Interesse in een van onze steigerhouten creaties? Vraag vrijlbijvend een offerte aan.

Aanvraag

Offerte aanvraag?

Interesse in een van onze steigerhouten creaties? Vraag vrijlbijvend een offerte aan.

Aanvraag