Projectinrichting

Naast het leveren van steigerhouten meubelen hebben wij het afgelopen jaren veel ervaring op gedaan met de projectinrichting van bijvoorbeeld kantines,restaurants, winkels, kantoren,beurzen, zorginstellingen, scholen en overheidsgebouwen op basis van interieurarchitectuur. Wij denken dan ook graag met u mee om een creatief en passend project ontwerp voor uw organisatie te maken. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Steigerhout Limburg projectinrichting naast ons dienstenpakket met daarin interieurontwerp, zijn onze kernactiviteiten ingedeeld in de groepen: wanden en plafonds, Maatwerk, kantoormeubilair,  bar voor sport club, bar voor Restaurant, beurs meubelen En Brand Bier banken

Naast steigerhouten meubelen behoort een compleet steigerhout interieur ook tot de mogelijkheden voor projectinrichting. Wij hebben ruime ervaring met het inrichten van woningen, winkels, kantoren, terrassen, horecazaken en beurzen.

Wij ontwerpen en leveren o.a.; tafels, bureau’s, kasten, banken, hoekbanken, bar, balies, stoelen.

Wij verzorgen ook graag voor u het totale traject. Samen met u geven wij vorm aan uw inrichting en het concept zetten wij om in een duidelijk voorstel.

Bij steigerhout Limburg is een offerte voor een meubel of  projectinrichting Gratis en vrijblijvend. Geen verplichting tot het afnemen van steigerhouten meubelen. Vul het aanvraag formulier in en wij nemen graag contact met u op om het een en ander te bespreken wat er mogelijk is.

Offerte aanvraag?

Interesse in een van onze steigerhouten creaties? Vraag vrijlbijvend een offerte aan.

Aanvraag

Offerte aanvraag?

Interesse in een van onze steigerhouten creaties? Vraag vrijlbijvend een offerte aan.

Aanvraag