Meubels van steigerhout

Steigerhoutmeubels zorgt voor kwaliteits steigerhouten die gezien mogen worden. Wij beginnen met de beste gebruikte planken. Dan worden deze geschuurd met korrel 30. Dan gaan we de planken zagen, opmaat naar het te maken steigerhouten meubel. B.v. Een tafel, kast, bank, bed, inrichtingen en nog veel meer.Na dit zaagwerk worden de planken weer geschuurd en in elkaar gezet waarna wij de meubels nog 2 x schuren voor t beste resultaat. Wil de klant een afwerklaag dan kan dit met een white wash of onze eigen coating. Deze coating is water en vuil afstotend. Het water rolt van het hout door de afstotende werking van de coating. Denk eens aan een steigerhout tafel waar een glas drinken op omvalt de vloeistof kan al verwijderd worden door er gewoon tegen te blazen.

Tuinmeubels

U bent welkom voor tuinmeubels.  Ze zien er niet alleen stevig uit, ze kunnen ook tegen een stootje! Dankzij de weer bestendige eigenschappen en coating kunnen meubels van gebruikt hout uit Limburg de winter buiten doorbrengen, In het voorjaar is een sopje voldoende om de stevige meubelen het zomerseizoen tegemoet te laten zien.

Maatwerk in Steigerhout.

Dan kan een bank die opmaat gebouwd is het juiste recept zijn! Wij denken graag mee met klanten om uw opmaat tafel voor u droomkeuken of kledingzaak inrichting waar te maken. Op basis van uw persoonlijke wensen ontwerpt en vervaardigd deze meubels in Limburg. De prijs van zo’n maatwerk tuin- binnen- en zakelijkemeubels zal u verrassen! Wij staan voor eerlijke prijzen. Ook hebben wij een leverancier voor tuinkussens.

Inrichting van bedrijven.

Wij kunnen samen met u zorgen voor een steigerhouten inrichting voor u bedrijf. Denk aan bv. een kledingzaak, restaurant, een bar voor u verenging en nog veel meer. Wij helpen u met de juiste keuzes voor het maken van u inrichting.

Offerte aanvraag?

Interesse in een van onze creaties? Vraag vrijlbijvend een offerte aan.

Aanvraag

Offerte aanvraag?

Interesse in een van onze creaties? Vraag vrijlbijvend een offerte aan.

Aanvraag