Steigerhout Heerlen.

Steigerhout Heerlen maakt de mooiste en kwalitatief beste steigerhouten meubels. Wij schuren de houtenplanken glad waardoor de meubels een echt unieke uitstraling krijgen. De planken die gebruikt worden zijn ook al gebruikt op de steigers in Nederland wat de karakteristieke uitstraling aan de meubels geeft. Echte mooie meubels voor in u tuin of in u woonkamer. Zeer veel mogelijkheden met steigerhout kijk rustig verder op onze site voor meer inspiratie.

Levering rondom Heerlen.

Wij verzorgen ook de levering naar Heerlen om u zoveel mogelijk van dienst te zijn en u niet zelf met de steigerhouten meubels hoeft te slepen. Het leveren gebeurt na dat wij met u een afspraak hebben gemaakt waar en wanneer de meubels geleverd moeten worden.

Gratis Offerte voor uw meubels

Bij Steigerhout Heerlen kunt u een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen door het contact formulier in te vullen en te versturen. Vul hierop het steigerhouten meubel of opdracht in en u krijgt van ons een vrijblijvende offerte toe gestuurd zodat u deze kunt vergelijken met onze collega’s in het Noorden van het Land. Let op U kunt ook terecht in onze showroom om hier te zien hoe de afwerking is en om u vragen rechtstreeks te stellen aan een van onze medewerkers.

Tuinkussens

Tuinkussens vind u bij Trazz Horeca. Binnen Trazz houden we ons bezig met het maken van weerbestendige lounge- en sierkussens op maat, zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt. Alle stoffen die gebruikt worden zijn geschikt voor buiten en dus waterdicht of waterafstotend. Onze Tuinkussens kunnen uit een drietal schuimen bestaan, namelijk: polyether, koudschuim of quick-dry schuim. Bij de rugkussens kan er gekozen worden voor een mix van latex/dacron om zo een meer “ongedwongen uitstraling” te creëren. Voor een strak uiterlijk gebruiken we een van boven genoemde schuimvarianten. Indien er gekozen wordt voor een niet-waterafstotende stof, kunnen we de schuimvulling beschermen d.m.v. een ondoordringbare beschermingshoes.

Offerte aanvraag?

Interesse in een van onze steigerhouten creaties? Vraag vrijlbijvend een offerte aan.

Aanvraag

Offerte aanvraag?

Interesse in een van onze steigerhouten creaties? Vraag vrijlbijvend een offerte aan.

Aanvraag